De back to top button (beertje) is er 2 keer met display none gehide voor het makkelijk aan te passen, kijk dus hiervoor in lagen
Tip kijk goed in het venster ‘lagen’ hoe ik het heb opgebouwd.

De code voor de hover zit in de eerste column

 

Omhoog

Dit zijn onze maaltijden

Een dagelijkse lekkere gezonde en gevarieerde maaltijd in uw instelling zou de normaalste zaak van de wereld moeten zijn omdat onze kinderen dit ook verdienen. Daarom maken wij sinds 2004 duurzame koelverse maaltijden voor scholen en kinderdagverblijven.

Inmiddels koken onze professionele koks ondersteund door onze medewerkers elke dag voor meer dan 20.000 kinderen. Meer zelfs, Agape heeft niet alleen bewust de kaart getrokken van smaakvolle, gezonde, verse en gevarieerde warme maaltijden maar wil dat alles ook leveren aan een correct prijs.

Voor kinderdagverblijven worden de menu’s opgesteld in samenspraak met een diëtiste die uitsluitend werkt op basis van de voorschriften van Kind & Gezin.

Bij de opstart van de samenwerking ontvang de klant een login en een paswoord voor het bestelprogramma e-catering. U kan bij ons niet alleen terecht voor maaltijden maar ook voor keukenmateriaal en opleidingen voor keukenmedewerkers.

Fruitpap wordt vers door ons gemaakt.

Onze leveranciers: